Ilse

Van nature heb ik een warme interesse voor mensen, het luisteren naar hun verhaal, het raken van mensen. Ik haal enorm veel energie uit een oprechte babbel en menselijk contact.

 

Ik heb van mijn passie, het beste uit de mensen halen en ze helpen groeien, mijn beroep gemaakt als gecertificeerd coach.

 

Samen met jou ga ik op zoek naar inzichten in je persoonlijkheid, je drijfveren, wat je echt wilt in het leven. Vanuit mijn enthousiasme en drive reik ik je inzichten aan om als individu, op het werk en privé, veerkrachtig in het leven te staan. Ik help je graag vooruit in je zoektocht naar verandering en groei op persoonlijk en professioneel vlak.

 

Spontaniteit, authenticiteit, openheid, optimisme, de nodige humor en wederzijds vertrouwen staan centraal in mijn coaching.

Als partner en mama hou ik van warmte en gezelligheid. Ik hou van een dagje uitwaaien in Zeeland, een wandeling in de natuur, maar bovenal geniet ik gewoon van de kleine dingen. Zo dans ik al eens in de keuken, mis ik zelden een warme lichtinval en zet ik mijn auto steevast aan de kant om te genieten van een mooie zonsopgang.

 

Het feit dat je hier even komt kijken betekent dat je al een eerste stap hebt gezet…ik begeleid je graag verder in je groeiproces en je volgende stappen naar verandering.

 

Welkom op mijn website!